October 18, 2021

Twee gesoek na moord op hoek in Muizenberg

Die twee verdagtes, een geklee in ‘n swart baadjie en sy medepligtige geklee in ‘n baadjie, het te voet van die toneel in ‘n onbekende rigting gevlug.

Twee gesoek na moord op hoek in Muizenberg

Twee gesoek na moord op hoek in Muizenberg Foto: SAPS

WES-KAAP. – Die teenbende-eenheid soek die hulp van die publiek om twee verdagtes op te spoor wat na bewering betrokke was by ‘n moord wat op die hoek van St. Charles- en Dahliastraat in Hillview, Muizenberg plaasgevind het.

“Volgens berigte het twee onbekende gewapende verdagtes drie slagoffers op die genoemde plek op 24 Mei 2021 genader. Een van die verdagtes het na bewering ‘n vuurwapen uitgehaal en verskeie skote op die slagoffers afgevuur,” sê adj.-off. Joseph Swartbooi, polisiewoordvoerder.

Twee deur polisie gesoek

‘n 22-jarige man is op die toneel dood verklaar. ‘n 25-jarige man het skietwonde opgedoen en is na ‘n nabygeleë hospitaal vir mediese behandeling geneem. ‘n Derde man (30) het ongedeerd daarvan afgekom.

Die twee verdagtes, een geklee in ‘n swart baadjie en sy medepligtige geklee in ‘n baadjie, het te voet van die toneel in ‘n onbekende rigting gevlug.

Inligting oor twee wat gesoek word

Enigiemand met inligting wat tot die inhegtenisneming en suksesvolle vervolging van die verdagtes kan lei, word versoek om speurdersersant Elton Logenstein by 071 298 2349 of alternatiewelik Crime Stop by 08600 10111 te skakel.

LEES OOK: Pa onthoof dogter (3), sit res van liggaam in boom

LEES OOK: Familie op hulle knieë na Isabella (1) aan stukkie neut verstik

Volg FiNDiT hier vir die nuutste nuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *