September 27, 2021

Polisielid help vrou geboorte skenk

Net nadat die baba gebore is, het paramedici opgedaag en beide die ma en die baba na die Sakhile-hospitaal geneem vir mediese behandeling.

Konst. Piyosi help vrou geboorte skenk

Konst. Piyosi help vrou geboorte skenk

NELSPRUIT. – Die provinsiale kommissaris van die Suid -Afrikaanse polisiediens in Mpumalanga, lt.genl. Semakaleng Manamela, het ‘n polisiebeampte geprys wat haar plig oortref het deur ‘n vrou te help om geboorte te skenk terwyl sy op die nooddienspersoneel gewag het.

Daar word berig dat konst. Nelisiwe Piyose (31) saam met sers. Tebogo Nkomo hul roetine-patrolliediens in Sakhile verrig het toe hulle ‘n swanger vrou opgemerk het wat skynbaar in pyn was. Konst. Piyose het na bewering haar kollega versoek om te kyk wat aangaan.

Met hulle aankoms het hulle die vrou van pyn hoor skree. Toe sy sien dat sy op die punt staan ​​om te kraam, het konst. Piyosi, ‘n ma van twee, as vroedvrou opgetree en die vrou gehelp om geboorte aan ‘n gesonde seuntjie te skenk. Net nadat die baba gebore is, het paramedici opgedaag en beide die ma en die baba na die Sakhile-hospitaal geneem vir mediese behandeling.

Die provinsiale kommissaris het die lid geprys dat sy die ekstra myl gestap het om die vrou te help om veilig geboorte te skenk.

LEES OOK: Bybel en mes op vermoorde vrou se liggaam gevind

LEES OOK: Man beboet, toegesluit na hy virus versprei en een sterf

Volg FiNDiT hier vir die nuutste nuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *