Twee pa’s verkrag glo hulle eie dogters

In beide gevalle is minderjarige dogters herhaaldelik deur hulle biologiese pa’s verkrag.

Twee pa’s verkrag glo hulle eie dogters

Twee pa’s verkrag glo hulle eie dogters Foto: this.deakin.edu.au

NELSPRUIT – Twee pa’s het na bewering hulle eie dogters in twee afsonderlike voorvalle verkrag.

Die eerste pa is ‘n 48-jarige man wat na verwagting vandag Donderdag 5 Mei 2021 in die Kabokweni-landdroshof sal verskyn na aanleiding van sy inhegtenisneming Dinsdag op Masoyi. Hy het na bewering sy 12-jarige dogter verkrag.

Twee pa’s verkrag glo dogters van 12, 13 en 16

Die tweede pa is ‘n 36-jarige man wat ook vandag in die landdroshof in Emalahleni moet verskyn nadat hy op soortgelyke aantygings in Vosman in hegtenis geneem is.

In die Masoyi-voorval het ‘n meisie (13) die polisie genader en berig dat haar biologiese pa haar al ‘n geruime tyd verkrag. Sy het gesê haar pa het haar op 13 April 2021 sonder enige duidelike rede begin aanrand. Hy het haar toe met ‘n tou vasgebind en haar herhaaldelik verkrag. Haar vriendin het haar eendag kom soek. Na verneem word, het haar pa aanvanklik geweier dat die vriendin die huis binnegaan. Sy het hom egter geïgnoreer, die deur met krag oopgedruk en die slagoffer vasgebind gesien. Daar word verder gesê dat haar vriendin haar aangemoedig het om die saak by die polisie aan te meld.

Staan tereg op aanklag van verkragting

In die Vosman-voorval het die pa na bewering sy jongste dogter (12) sedert Mei 2020 verkrag. Die saak is egter eers op 25 Maart 2021 by die polisie aangemeld deur die dogter se ma, aangesien die meisie nog minderjarig is. Die slagoffer se ma het agterdogtig geraak nadat die jongste dogter maande lank gebloei het. Na ‘n mediese ondersoek het die dokter die ma meegedeel dat haar dogter swanger is. Dit is toe sy onthul het haar pa het haar sedert verlede jaar (2020) herhaaldelik verkrag.

‘n Verkragtingsaak is geopen en die verdagte is in hegtenis geneem. Terwyl die polisie die saak ondersoek het, het hulle ook ontdek dat hy glo ook sy oudste dogter (16) verkrag het.

Die verdagte staan ​​tereg op aanklagte van seksuele gereedmaking, seksuele aanranding en verkragting. Die verdagte verskyn vir borgtoguitspraak.

LEES OOK: Plaasaanval: boer in rug geskiet

LEES OOK: Man rand swanger meisie aan, trap talle kere op haar maag

Volg FiNDiT hier vir die nuutste nuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *