Skuldgevoelens by ma’s

Deel hierdie storie / Share this story

Daai skuldgevoel wat jy kry as ‘n ma. Ek gee nie genoeg aandag nie. Ek het nie my kind genoeg ondersteun nie. Wat kan ek meer doen om ‘n beter ma te wees?

Moederskap is ‘n merkwaardige reis, gevul met vreugde, liefde en ontelbare oomblikke van verwondering. Dit kan egter ook ‘n kragtige en dikwels oorweldigende emosie meebring: ma-skuld. Hierdie gevoel, gekenmerk deur ‘n gevoel van ontoereikendheid of selfverwyt, kan deur ma’s in verskeie stadiums van ouerskap ervaar word. Of jy nou ‘n nuwe ma is wat aanpas by die eise van ‘n baba of ‘n ervare ouer wat die kompleksiteite van werk en gesinslewe jongleer, ma-skuld kan kop uitsteek. Maar die goeie nuus is dat dit nie ‘n emosie is wat jy moet aanvaar en verduur nie.

Lees meer hier. https://womanfluence.com/mom-guilt-strategies-for-finding-balance/