September 19, 2021

WSU-student doodgesteek na opmerking oor ‘moetie’

“Volgens getuies het die verdagte reeds ‘n mes in sy hand gehou toe hy by die deur van die slagoffer se kamer gekom het.”

WSU-student doodgesteek na opmerking oor "moetie"

WSU-student doodgesteek na opmerking oor "moetie"

OOS-LONDEN. – ‘n Student van die Walter Sisulu-universiteit is Maandag in ‘n koshuiskamer in Southernwood doodgesteek nadat hy glo met ‘n ander student gestry het.

Hazel Mqala, polisiewoordvoerder, sê die student was omstreeks 20:05 besig om sy kamer skoon te maak. ‘n Ander student het verbygeloop en glo ‘n opmerking gemaak dat hy “moetie” gebruik om sy kamer te was.

Die twee studente het toe begin stry en ‘n bakleiery het ontstaan. Ander studente het daarin geslaag om hulle van mekaar te skei. Die slagoffer is terug na sy kamer. Die ander student het hom glo gevolg.

Student in kamer doodgesteek

“Volgens getuies het die verdagte reeds ‘n mes in sy hand gehou toe hy by die deur van die slagoffer se kamer gekom het. Die slagoffer het toe ‘n skêr opgetel om homself mee te verdedig. Die twee het in die kamer baklei totdat die slagoffer sy rug na die verdagte gedraai het. Dit was toe dat die verdagte die oorledene twee keer in die bolyf gesteek het en hy op die grond geval het.”

Die verdagte het die beseerde daarna na die hospitaal geneem met die hulp van iemand wat in die koshuis bly. Die beseerde student is in die hospitaal dood verklaar en die verdagte is vir ligte beserings behandel. Die polisie is na die hospitaal ontbied en het die 29-jarige verdagte in hegtenis geneem.

Hy staan ​​tereg op aanklag van moord en verskyn op 1 September 2021 in die landdroshof in Oos -Londen.

LEES OOK: ‘Vermiste’ Pretoria-man veilig en ongedeerd gevind

Volg FiNDiT hier vir die nuutste nuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *