April 19, 2021

Kimberley se Wikipedia-blad sluit slaggate en lekkende pype in

Daar is tans onsekerheid oor wie die verandering aangebring het.

Kimberley se Wikipedia sluit slaggate en lekkende pype in

Kimberley se Wikipedia sluit slaggate en lekkende pype in Foto: Dear Travallure

KIMBERLEY. – Die stad van diamante se Wikipedia-bladsy is op 16 Maart 2021 “opgedateer”. Die nuwe byvoegings sluit nou inligting oor die stad se slaggate en lekkende pype in.

Daar is tans onsekerheid oor wie die verandering aangebring het. Dit is inderdaad moontlik vir Jan Publiek om Wikipedia se blaaie te “redigeer”. Alhoewel dit nie ‘n kriminele oortreding is nie, kan Wikipedia se administrateurs so ‘n persoon blok van verdere vandalisering.

Inskrywing op Wikipedia

Die nuwe inskrywing, wat onder geskiedenis aangebring is, lui:

“Pype en slaggate”

“Dit is net so belangrik om te weet dat Kimberley die nasionale rekord hou vir die meeste lekkende pype in Suid-Afrika. Terwyl die inwoners daagliks sukkel om voldoende watervloei te ontvang, wat ’n basiese mensereg in Suid-Afrika is, slaag die stad nie daarin om die verouderde reservoirs vol te maak nie, wat beteken dat die watertoevoer daagliks baie onderbreek word. Dit hou Kimberley ’n opwindende toeristebestemming, want besoekers en inwoners weet nooit regtig of daar skoon lopende water sal wees of was nie. Dit het plek gemaak vir ’n nuwe speletjie wat openhartig bekend staan ​​as ‘Stort of Stront?’ waardeur deelnemers raai of die reuk wat hulle opspoor, te wyte is aan die gebrek aan stort of as gevolg van die lekkende rioolwater wat op baie plekke in die stad voorkom.”

LEES OOK: Baba in kop geskiet tydens jaagtog na verdagte

“Die slaggate in Kimberley is asemrowend wat die stad se beroemdste baken, The Big Hole, in skaamte laat, aangesien die meeste die landmerk vir grootte en diepte uitdaag. Onlangs is ’n drieslaapkamer-slaggat geadverteer met ’n verlenging aan die waterkant weens die lekkende pyp in Longstraat. Die inwoners is baie opgewonde oor die moontlikheid van ’n nuwe Bungie-swing wat moontlik in Du Toitspanweg geïnstalleer sal word, wat inwoners en toeriste die geleentheid bied om die diepte van hierdie slaggate te ervaar, terwyl hulle veilig vasgemaak is aan ’n staalstruktuur wat jou veilige uitgang sal waarborg.”

Grap of eerder die waarheid?

Oor of die inskrywing as een groot grap bedoel is, kan ‘n mens net raai, maar dit hou tog ook waarheid oor die toestand van die stad in.

LEES OOK: Polisie soek verdagte wat kind van fiets af ry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: