Ace Magashule verskyn vandag wéér in die Bloemfontein-hooggeregshof

Die amptelike hof verrigtinge het vanoggend om 09:00 begin.

BLOEMFONTEIN. – Kyk hier regstreeks waar Ace Magashule, sekretaris-generaal van die ANC, vandag saam met sy medebeskuldigdes in verband met die asbes-ouditskandaal van R225 miljoen in die Bloemfonteinse hooggeregshof verskyn.

Die amptelike hofverrigtinge het vanoggend om 09:00 begin. MK-veterane is al vanaf vroeg vanoggend voor die hof. Die straat word deur die polisie afgesper en njalas word ook gebruik om mense agter die afsperring te hou.

LEES OOK: Sanitêre produkte gratis vir leerlinge in Nieu-Seeland se skole

Volg FiND iT hier vir die nuutste nuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: