Morsjorse by El Toro Park-veld gevang

KIMBERLEY – ’n Inwoner van Kimberley het vanoggend omstreeks 09:30 rommelstrooiers op heterdaad by die veld tussen die Ark en El Toro Park betrap, terwyl hulle rommel daar gestort het.

Na ’n vorige navraag oor die vervolging van rommelstrooiers het Sello Matsie, woordvoerder van die Sol Plaatje-munisipaliteit, die gemeenskap gemaan om oortreders aan die munisipaliteit te rapporteer.

2 thoughts on “Morsjorse by El Toro Park-veld gevang

 1. Die munisipaliteit, moet by monde van Find It, aan die kimberley publiek die naam en e-pos adres verskaf van die aangewese persoon / persone aan wie ons morsjorse moet rapporteer, en Find It moet werk maak daarvan om aan die Kimberley publiek van tyd tot tyd bewyse te lewer van morsjorse wel aan die pen gery het. Huidig is daar geen rede vir kimberliete om te glo dat daar wel teen oortreders opgetree word nie.

 2. Daar sal en kan niks van kom nie.
  Kimberley het nie wetstoepassers om sulke probleme aan te spreek nie.
  Vir jare word hierdie “bal” gegooi van verkeer na veiligheid na gesondheidsdienste.
  Daar is ook nie “dedicated” voertuie wat gemerk is om munisipale wetstoepassing mee te doen nie
  Verder is daar ook nie behoorlike boetes in Sol Plaatje se verordeninge uiteengesit vir die verskeie oortreding nie. Om die waarheid te sê, Sol Plaatje se verordeninge is heeltemal uitgedateer en het nie tred gehou met tyd nie.
  Boetes dateer uit die 1990’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *