Elon Musk gaan weer SpaceX-ruimtetuig op 17 November lanseer

Deel hierdie storie / Share this story

LEES OOK: Toerismeraad ontken R33 miljoen is aan aan Trevor Noah vir advertensie betaal

SpaceX het goedkeuring gekry vir die tweede lansering van sy baanbrekende Starship-vuurpyl, wat ‘n byna sewe maande lange onderbreking beëindig. Hierdie goedkeuring bring Elon Musk nader aan sy doelwit om mense na die maan en verder te stuur.

Die Amerikaanse federale lugvaartadministrasie het weer SpaceX se Starship-lanseringslisensie ingestel, het die agentskap Woensdag in ‘n verklaring gesê. Dit het verklaar “SpaceX het aan alle veiligheids-, omgewings-, beleids- en finansiële verantwoordelikheidsvereistes voldoen.” SpaceX het aansoek gedoen en magtiging vir een vlug ontvang, het die agentskap bygevoeg.

SpaceX het in ‘n sosialemediaplasing gesê hy mik om die vlugtoets Vrydag 17 November om 07:00 die oggend te begin en teen 08:00 te lanseer (16:00 Suid-Afrikaanse standaardtyd).

#ElonMusk #SpaceX #Afrikaans #Nuus #Newsfeed

Bronne gebruik: My Broadband; Space.com.