KykNET se telenovella Arendsvlei eindig met sesde seisoen

Deel hierdie storie / Share this story

LEES OOK: Vroeë waarskuwings vir vanjaar se ‘Black Friday’

Die Afrikaanse telenovella Arendsvlei sal in Junie 2024 met sy sesde seisoen eindig. Sedert die reeks in Oktober 2018 begin is, is meer as 1 000 episodes uitgesaai en drie Suid-Afrikaanse rolprent- en televisietoekennings is aan die reeks toegeken.

Geen uitspraak is oor die vervanging van hierdie reeks gemaak nie, maar kykNET (DStv 145) het gesê “meer opwindende inhoud” kom aan die begin van volgende jaar na kykers se skerms.

Teen die agtergrond van die fiktiewe Hoërskool Arendsvlei wat deur die Cupido-familie bestuur word, is die reeks vol drama terwyl onderwysers en leerlinge kwessies konfronteer wat wissel van depressie en verslawing tot moord, wraak en tienerswangerskap.

Die reeks was aanvanklik net vir een seisoen beplan, maar is hernu vanweë sy gewildheid onder kykers. Dit het ook van twee tot vier episodes per week gegroei namate kykergetalle toegeneem het. 

“Van die begin af het Arendsvlei ons kykers weggeblaas. As die eerste volwaardige Afrikaanse telenovella het dit so gewild geblyk te wees dat een seisoen in ses verander het,” het Waldimar Pelser, direkteur van M-Net vir premiumkanale, gesê. “Die span agter Arendsvlei is ongelooflik trots op die ryk storiewêreld wat deel geword het van kykers se daaglikse lewe. kykNET bedank Penguin Films, elke akteur en elke lid van die produksiespan wat ons geleer het om Arendsvlei High se leuse “Mik hoog” ter harte te neem,” het Pelser voortgegaan. Arendsvlei se kreatiewe vervaardiger, Roberta Durrant, het gesê hulle is trots op hul prestasies die afgelope ses jaar.

Arendsvlei is die tweede Afrikaanse reeks wat vanjaar eindig. Die SAUK het in Julie aangekondig sy SABC 2-sepie 7de Laan sal in Desember vanjaar tot ’n einde kom.

#KykNET #Arendsvlei #Vermaak #Afrikaans #Nuus

Bronne gebruik: News24; 702; IOL.