Kontak ons vir hulp met jou CV

Deel hierdie storie / Share this story

Weet jy hoe om ‘n CV (Curriculum Vitae) op te stel sodat werkgewers daarna kyk? Het iemand na jou spelling gekyk?

Weet jy wat jy moet insit en wat jy moet uitlos om jouself bo die ander kandidate te laat uitstaan?

EK KORT HULP, HELP MY! Stuur ‘n e-pos aan [email protected].

‘n Kragtige CV is noodsaaklik vir ‘n suksesvolle werksaansoek. Dit moet jou vaardighede, ervaring en prestasies effektief ten toon stel om ‘n sterk indruk op potensiële werkgewers te maak.

Hier is ‘n paar stappe om ‘n kragtige CV op te stel:

Kies die regte formaat: Die twee mees algemene CV-formate is chronologies en funksioneel. Kies die een wat jou sterk punte die beste uitlig. Die chronologiese formaat fokus op jou werkgeskiedenis, terwyl die funksionele formaat jou vaardighede en prestasies beklemtoon.

Kontakinligting: Sluit jou volle naam, telefoonnommer, e-posadres en LinkedIn-profiel (indien van toepassing) bo-aan jou CV in.

Professionele opsomming: Skryf ‘n kort, boeiende opsomming wat jou sleutelvaardighede, ervaring en professionele doelwitte uitlig. Hou dit kort, ongeveer 3-5 reëls, en pas dit aan by die spesifieke pos waarvoor jy aansoek doen.

Werkservaring: Lys jou werkgeskiedenis in omgekeerde chronologiese volgorde, begin met jou mees onlangse posisie. Sluit vir elke rol die maatskappynaam, postitel, datums van indiensneming en ‘n paar kolpunte in wat jou sleutelverantwoordelikhede en prestasies uiteensit. Fokus op prestasies wat jou vaardighede en kwalifikasies demonstreer wat relevant is vir die pos waarvoor jy aansoek doen.

As jy hulp nodig het om jou CV op te stel, kontak [email protected] om jou te help teen ‘n minimale fooi van R500 per CV.