February 28, 2021

Inspirasie vir die moeë siel

Moenie bang wees om ’n bietjie uitmekaar uit te val nie.

Inspirasie vir die moeë siel

Inspirasie vir die moeë siel

Moegheid, slaaploosheid en konstante moegheid is tekens dat jou siel uitgeput is. Ons het dit al almal ervaar.

Uitputting veroorsaak negatiewe energie. Dit kan onsekerheid veroorsaak en jou laat twyfel oor jou lewenspad, jou laat wonder oor die lewe of makliker laat opgee. Hou in gedagte dat die tye wanneer dit die belangrikste is om te volhard, die tye is wat jy die meeste getoets sal word.

Moenie bang wees om ’n bietjie uitmekaar uit te val nie. Dit is oukei om nie heeltyd sterk te wees nie. Dit is oukei om te voel asof jy waansinnig raak. Dit is oukei om nie oukei te wees nie. Dit is oukei om nie alles bymekaar te hê nie. Dit is oukei om uitgeput te wees.

LEES OOK: Boer wat drie verdagtes skiet steeds in aanhouding

Laat jouself toe om dit te voel. Fokus nou op jouself. Gee jouself tyd om te rus, want as jy dit doen, sal die situasie jou in staat stel om daaruit te genees, daaruit te groei en jouself te herbou. Jy sal sterker, helderder en wyser as voorheen wees.

Wat jy deurgaan, sal verbygaan. Die uitputting wat jy so diep in jou siel voel, sal verdwyn

Jy is sterk genoeg om hierdeur te kom.

Lees meer stories hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: