Suid-Afrikaanse bekendes opgewonde om deel te wees van Trevor Noah se nuwe TV-program

Deel hierdie storie / Share this story

LEES OOK: Straatligte ter waarde van R1,8 miljoen byna uit eThekwini gesmokkel

LOL: Last One Laughing is ‘n internasionale komediereeks wat deur Amazon Prime vervaardig word en deur Suid-Afrikaanse komediant, Trevor Noah, aangebied word. Dit is die eerste keer dat die program na Afrika sal kom, met die rolverdeling wat Suid-Afrikaanse bekendes insluit.

LOL: Last One Laughing South Africa is ‘n reeks van 30 minute van ses dele wat vroeg in 2024 bekendgestel sal word. Die deelnemers moet probeer om mekaar te laat lag terwyl hulle probeer om self nie te lag nie. 

“Ek is opgewonde om terug by die huis te wees om Prime Video se eerste Suid-Afrikaanse oorspronklike reeks, LOL: Last One Laughing, aan te bied en om ‘n kans te hê om met my tuisgehoor te skakel,” het Noah in ‘n persverklaring in Maart gesê. “Ek is ewe verheug oor die geleentheid om saam met my mede-komediesterre van Suid-Afrika te werk aan ’n program wat nie net pret is nie, maar ook teruggee aan die Suid-Afrikaanse produksie- en liefdadigheidsgemeenskappe,” het hy gesê.

#TrevorNoah #LOL #NuweReeks #Afrikaans #Nuus #Newsfeed

Bronne gebruik: The Citizen; 2 Oceans Vibe News; News24.