Man verdrink in gewilde dam in die Tafelberg Nasionale Park

Deel hierdie storie / Share this story

LEES OOK: Gevangenes kan nou op rekenaars in selle studeer

KAAPSTAD. – ’n Man het Sondag in die Silwermyndam in die Tafelberg Nasionale Park in Kaapstad verdrink.

Craig Lambinon, woordvoerder van die Nasionale Seereddingsinstituut (NSRI), sê parkwagters het die Stad Kaapstad se 107-beheerkamer gekontak nadat omstanders hulle genader het om nog hulp te soek. Amptenare het ‘n duiksoektog begin om die 25-jarige man te vind.

Lambinon sê die man se liggaam is uit die dam gehaal en in die sorg van forensiese patologiedienste geplaas. Hy het gesê meer inligting sal beskikbaar word soos die situasie ontvou. “Alle pogings is gekonsentreer op die familie en diegene wat deur hierdie hartseer voorval geraak is.”

Op die SA Nasionale Parke se Tafelberg Nasionale Park-Facebook-blad het parkbestuurder Megan Taplin gesê: “Die familie het die liggaam positief uitgeken en ondergaan nou berading. Ons wil graag ons innige meegevoel met die familie uitspreek gedurende hierdie moeilike tyd.”

#Verdrink #TafelbergNasionalePark #Dam #Afrikaans #Nuus

Bronne gebruik: News24.