Die vyf goedkoopste motors in Suid-Afrika

Trek vir jou een van hierdie bekostigbare buksies uit.

Is dit dalk tyd vir jou vir 'n nuwe motor? Dit is werklik 'n kopie wat aan 'n mens se sak ruk.

Is dit dalk tyd vir jou vir 'n nuwe motor? Dit is werklik 'n kopie wat aan 'n mens se sak ruk.

SUID-AFRIKA.- Is dit dalk tyd vir jou vir ‘n nuwe motor? Dit is werklik ‘n kopie wat aan ‘n mens se sak ruk. Jou begroting laat dalk een van hierdie top vyf goedkoopste motors in Suid-Afrika toe.

Die vyf goedkoopste motors in Suid-Afrika volgens Cars.co.za:

Die Suzuki S-Presso. – Hierdie motor se prys is vanaf R154 000. Die S-Presso word aangedryf deur ‘n 1.0 liter-petrolenjin van 50 kW / 90 Nm en kan met ‘n 5-gang of ‘n outomatiese 5-gang handratkas aangebied word.

Foto: Cars.co.za

Die BAIC D20.– Hierdie motor se prys is vanaf R150 000. Die basisspesifikasie D20 word aangedryf deur ‘n 1,3 liter-petrolenjin met 75 kW en 128 Nm wringkrag. Die res van die D20-reeks word aangedryf deur ‘n 1,5 liter-petrolenjin met 85 kW en wringkrag van 148 Nm. Kopers kan kies tussen ‘n 5-gang handrat- of 4-gang outomatiese ratkas.

Foto: Cars.co.za

Die Suzuki Celerio. Hierdie motor se prys is vanaf R155 000. Die Celerio word aangedryf deur ‘n 3-silinder 1,0 liter-enjin wat 50 kW en 90 Nm wringkrag bied. Die Celerio word met ‘n handratkas met vyf gange uitgereik, maar die Celerio kan ook in outomatiese 5-gang-gedaante wees.

Foto: Cars.co.za

 Die Mahindra KUV100 Nxt 1.2 G80 K2+. Hierdie motor het ‘n bekostigbare prys vanaf R160 000. Die KUV100 Nxt het baie goed teen sy mededingers gevaar. Hierdie Mahindra word aangedryf deur ‘n driesilinder-petrolenjin van 1,2 liter met 61 kW en 115 Nm en bied ordentlike werkverrigting met ‘n handrat met vyf gange. Veiligheidskenmerke sluit in twee lugsakke en ABS met EBD.

Foto: Cars.co.za

Renault Kwid– Die motor is beskikbaar vanaf R170 000. Die Kwid word aangedryf deur ‘n driesilinder, 1.0 liter-petrolenjin met 50 kW en wringkrag van 91 Nm.

Foto: Cars.co.za

Lees ook: Ma, Martie dood toe sy aan bewegende motor vasklou om haar baba te red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: