April 17, 2021

91 Jarige man is aangekla vir verkragting van 11-jarige meisie

'n 91-Jarige man wat aangekla is vir die verkragting van 'n 11 jarige meisie, staan ook tereg op aanklag van aanranding met die doel om ernstig te beseer omdat hy na bewering 'n vyfjarige seun aangerand het.

'n 91-Jarige man wat Donderdag in die landroshof sal verskyn vir die verkragting van 'n 11-jarige meisie, staan ook tereg op aanklagte van aanranding met die doel om ernstig te beseer omdat hy na bewering 'n vyfjarige seun ook aangerand het. (Foto: All4Women)

MPUMALANGA.- ‘n 91-Jarige man wat aangekla is vir die verkragting van ‘n 11 jarige meisie, staan ook tereg op aanklag van aanranding met die doel om ernstig te beseer omdat hy na bewering ‘n vyfjarige seun aangerand het.

Volgens All4Women het owerhede die bejaarde Dinsdag gearresteer nadat die kinders sonder enige ouertoesig gevind is.

Brig. Leonard Hlathi sê: “Daar word gesê die kinders het die vrou van hul beproewing ingelig. Hulle het aangedui dat hul ouers hulle fisies, emosioneel en seksueel misbruik het. Die inligting wat deur die kinders gegee is, het ook aan die lig gebring dat die 11-jarige meisie na bewering soms in die teenwoordigheid van hul ma deur die 91-jarige man verkrag is.”

Die ma van die kinders is glo in ‘n verhouding met die beskuldigde. Owerhede is tans op soek na haar.

Hlathi het gesê enigiemand met inligting oor die plek waar die kinders se moeder is, speurdersersant Macro Makwela kan kontak by 072 613 2576 of Crime Stop-nommer by 08600 10111.

Die man wat aangekla is vir die verkragting van ‘n 11-jarige meisie sal Donderdag in die landdroshof verskyn.

Lees ook: Verdagte in hof na moord op swanger meisie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: