April 21, 2021

Jou weeklikse sterrevoorspelling

Ram: 21 Maart  – 19 April

Moenie aan die begin van die week terughou nie. Maandag en Dinsdag kan jy jou meer selfgeldende drange onderdruk, maar moenie dit doen nie. Almal – jouself ingesluit – word die beste gedien deur die emosionele lug skoon te maak. Op Woensdag, Donderdag en die vroeë deel van Vrydag sal jou dapperheid en vrymoedigheid ’n hoogtepunt bereik. Moenie bekommerd wees nie – daardie speelse durf sal jou nie in die moeilikheid lei nie. Jou enigste risiko is om meer aksie te neem (en, as jy gelukkig is, romanse) as waarvoor jy beplan het. Hierdie naweek word jy bestuur deur jou roetine en jou verantwoordelikhede. Wees ’n goeie sport en doen die dinge wat jy moet doen.

Bul: 20 April  – 20 Mei

Verwag ongewone interaksies op vreemde plekke soos die week begin. Jy is so superkommunikatief op Maandag en Dinsdag dat jy oral kan praat – en almal wil hê dat jy moet aanhou praat. (As jy enkellopend is, kan dit natuurlik tot romanse lei.) Op Woensdag, Donderdag en die grootste deel van Vrydag, sal interaksie nie so maklik wees nie. Jy sal agterkom dat jy versigtig moet trap – en jou ego by die deur moet los – as jy ’n magstryd wil vermy. Soek iemand om te arbitreer indien nodig. Van Vrydag tot die naweek swem jy in ’n see van liefde. Of dit nou romanties, familiaal of platonies is, die verhoudings in jou lewe moet versterk word deur hierdie toevoeging van aandag en liefde.

Tweeling: 21 Mei – 20 Junie

Geld en begrotings is knap as die week begin, en jy sal jou mondelinge bekoring moet beoefen as jy binnegevegte op Maandag en Dinsdag wil vermy. As jy nie nou kan kry wat jy wil hê nie, gee dit net ’n dag of twee. Op Woensdag en Donderdag en tot Vrydag vind jy talle geleenthede om aan een van jou gunstelingsportsoorte soos speelse debat deel te neem. Oefen jou gespreksspiere. Op die laaste deel van Vrydag en oor die naweek, probeer om die geselsies af te sny en om besonderhede en opdragte te hanteer.

Kreef: 21 Junie – 22 Julie

Jy kan op byna grenslose energie reken as die week begin. Maandag en Dinsdag vind jy albei op jou aantreklike, avontuurlike en selfgeldende beste – en mense kan net nie hul oë van jou afhou nie. Geniet al die opregte vleiery. Op Woensdag, Donderdag en vroeë deel van Vrydag voel jy ’n onweerstaanbare drang om alles meer oordadig te doen. Inderdaad, groter is nou beter, en ’n bietjie vertoning kan baie help. (Sorg net dat jy nie die bank breek nie.) Vir die res van Vrydag en die naweek sal jy jou wêreld in vorm laat draai, met duidelike kommunikasie, presiese analitiese vaardighede en ’n goeie beheer van die besonderhede.

Leeu: 23 Julie – 22 Augustus

Wanneer die week begin, sal jy buitengewone goeie instinkte hê – tesame met die inisiatief en selfgeldenheid om die gevoelens van die ingewande in werking te stel. Maandag en Dinsdag is albei goeie dae om iets nuuts te begin. Op Woensdag, Donderdag en die vroeë deel van Vrydag kan jy daardie selfgeldenheid omskep in ’n ongelooflike reeks prestasies. Jy straal tans selfvertroue en charisma uit. Ander sal niks anders as bewondering vir jou hê nie – en hulle sal jou hand gee of uit die pad kom. Laat Vrydag en tot in die naweek, neem tyd om die geheelbeeld te beoordeel (en, indien nodig, groot nuwe planne te maak).

Maagd: 23 Augustus – 22 September

Bevredig jou drang om te kuier as die week begin deur ’n eendersdenkende groep te vind om mee saam te kuier (veral een met ’n sterk vroulike invloed). Op beide Maandag en Dinsdag voel jy energiek en georganiseerd deur kameraadskap en spanwerk. Probeer op Woensdag en Donderdag (en ook vroeg Vrydag) buigsaam bly. Mense kan dreig om jou te oorweldig met botsende planne en onredelike eise en die beste ding wat jy kan doen, is om geduldig en behulpsaam te wees. Op Vrydagmiddag en -aand en oor die naweek kan jy ’n inspirerende houding aanpak. Jou superkragte – hoofsaaklik die vermoë om te identifiseer wat gedoen moet word en daarby uit te kom – is duidelik dat almal dit kan sien.

Weegskaal: 23 September – 22 Oktober

Hou kop soos die week begin! Jy het nou heeltemal te veel aan die gang – en die lewe gooi te veel verwarrende besonderhede op jou neer. Die beste kans op Maandag en Dinsdag is om net laag te lê en te fokus op klein prestasies. Teen Woensdag – en tot Donderdag en vroeg in Vrydag – is jy weer terug in jou gemaklike self. Jy kan op die oomblik baie vermag, veral as jy saam met eensgesindes werk om ’n gemeenskaplike doel te bereik. (Jy sal natuurlik die voortou moet neem.) Laat van Vrydag tot in die naweek is dit kans om pret te hê, saam met vriende te kuier en moenie bekommerd wees om dinge gedoen te kry nie.

Skerpioen: 23 Oktober – 21 November

Aan die begin van die week kan jy byna alles kry wat jy wil hê, mits jy die ambisie en selfgeldenheid het om daarna te werk. Maandag en Dinsdag is albei wonderlike dae om jou intuïsie te volg en ’n kans te waag. Op Woensdag, Donderdag en die vroeë deel van Vrydag kan jy jou selfgeldenheid in gevaar lei – laat jou ego net voor die deur as jy ’n magstryd met ’n gesagsfiguur wil vermy. Later op Vrydag en oor die naweek spandeer jy lang tyd saam met vriende – en moenie verbaas wees om ’n sappige geheim te leer nie.

Boogskutter: 22 November – 21 Desember

Energie is nie baie as die week begin nie en dit beteken probleme as jy dinge probeer doen. Die voor die hand liggende oplossing – ten minste op Maandag en Dinsdag – is om te ontspan en meer bekommerd te wees oor verhoudings as om vordering te maak. Ander sal goed reageer op jou openhartige, filosofiese stemming. Op Woensdag, Donderdag en die beste deel van Vrydag sal jy geïnspireer word om weer tot aksie oor te gaan – wat goed is, want geluk is beslis aan jou kant. Dit is ’n wonderlike tyd vir belaglike risiko’s (soos snaaks, nie gevaarlik nie) en om die onmoontlike te probeer, mits jy die regte sin vir humor het. Vertraag hierdie naweek en weerstaan ​​die drang om voort te gaan – jy moet eers al die besonderhede dek.

Steenbok: 22 Desember – 19 Januarie

Nuwigheid is alles soos die week begin. Soek nuwe mense en nuwe idees op Maandag en Dinsdag. Jy moet nou sosiaal verkeer om jou voete te vind – en jy kan uiterste energie verwag, in jouself en ander. Op Woensdag, Donderdag en die eerste deel van Vrydag moet jy jou handelsmerk versigtig toon. Die verstandige plan is tans (veral by die werk of in die sakewêreld) om ferm en regverdig te wees, maar om teen die ergste te waak. Die res van Vrydag en die naweek sal jou navorsing en voorbereiding vrugte afwerp (net soos beplan!). Verwag om baie gedoen te kry.

Waterdraer: 20 Januarie – 18 Februarie

Oorweldig? Soos die week begin, sal die lewe ontelbare besonderhede na jou kant toe gooi en jy moet buigsaam en gefokus bly net om tred te hou. Moenie op Maandag en Dinsdag bekommerd wees oor verlore geleenthede nie – dit is net ’n verbygaande fase. Op Woensdag, Donderdag en die eerste deel van Vrydag voel jy die drang om te eksperimenteer en nuwe dinge te probeer, veral in jou verhoudings. Moenie bang wees om dinge te verander nie – ’n bietjie wetenskaplike metode kan net wees wat jy nodig het om ’n groot ontdekking te maak. Die res van Vrydag en die naweek kan jy meer gegrond wees as jy kyk wat onder die oppervlak aangaan.

Visse: 19 Februarie – 20 Maart

Kan jy al die liefde voel? Jy dryf soos die week begin amper daarin. Maandag en Dinsdag vind jy inspirerende, blatante flirtasie en meer beskeie vorms van liefde – as liefhebber. Geniet die aandag en – bowenal – om pret te hê. Op Woensdag, Donderdag en die eerste deel van Vrydag moet jy jouself eenkant hou of die risiko loop om in iemand se persoonlike dramas inf ingesuig te word (tensy dit natuurlik vir jou ’n bietjie pret is). Maak jou die res van Vrydag en die naweek gereed om in te spring en tot aksie oor te gaan – selfs al het jy nie al die feite vooraf nie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: