August 5, 2021

Verdagtes weens dwelmhandel in hegtenis geneem

VRYSTAAT – Twee verdagtes is hier op aanklag van dwelmhandel in hegtenis geneem.

Verdagtes opgemerk

Brig. Sam Makhele, polisiewoordvoerder, sê die polisie op Welkom het Woensdagmiddag vermeende dwelmhandelaars in Beiroet opgemerk.

Polisielede het die verdagtes genader en hulle het weggeloop, maar het ’n swart Citi Golf agtergelaat. “Die polisie het die voertuig dopgehou tot ongeveer 20:00 toe twee mans die voertuig nader. Polisielede het hulle te voet genader en hulle beveel om die voertuig af te skakel, maar die mans het weggejaag. Die polisielede het versterkings ingeroep en hulle het rondgery om die voertuig te soek. Hulle het die voertuig omstreeks 22:30 op Boiketlo opgespoor.”

Verdagtes in hegtenis geneem

“Polisielede het die huis en die voertuig deurgesoek. Hulle het sakkies Nyaope en ’n onbekende bedrag kontant gevind. Lewendige ammunisie is ook gevind. ’n  Verdagte (22) is weens dwelmhandel en die onwettige besit van ammunisie in hegtenis geneem.”

“Polisielede het na ’n huis in Sebokeng gegaan en ’n 25-jarige man is vir dwelmhandel in hegtenis geneem nadat sakkies Nyaope en kontant in sy besit gevind is.”

Albei verdagtes sal binnekort in die landdroshof in Phuthaditjhaba verskyn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *