Polisie monitor protesaksie op Richie

KIMBERLEY – Lede van die Noord-Kaapse polisie vir die openbare orde monitor tans die situasie by Motswedimosa op Ritchie na die afbrand van die internetkafee, gedeeltelike uitbrand van die gemeenskapsaal en die gebou van die munisipaliteit.

Daar word beweer dat woedende plaaslike inwoners die geboue gistermiddag aan die brand gesteek het. Die motief is nog nie vasgestel nie.

Kapt. Tawana, woordvoerder van die polisie, sê daar is nog geen arrestasie gemaak nie en enigiemand met inligting word vriendelik versoek om die Modderrivier-speurderbevelvoerder, kapt. Deon Rheeder by 082 4690 193 te kontak.

Alle inligting word streng vertroulik hanteer.

1 thought on “Polisie monitor protesaksie op Richie

  1. Ek sien hier word net geskryf dit wat die gemeenskap verkeerd gedoen dit, maar wat die councillors gedoen dit, en die feit dat die premier nie uit gekom dit om die gemeenskap te adreseer, word nie geskryf Nie. Tipies!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The maximum upload file size: 10 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

%d bloggers like this: