Snapchat gaan vriendvoorstelle beperk

Snapchat gaan nou vriendvoorstelle vir tieners beperk om kontak met vreemdelinge te voorkom.

Die nuwe veiligheidskenmerk sal geimplementeer word om kinders van 13 tot 17 jaar oud te beskerm. Kinders sal nou slegs vriendvoorstele kry van ander wat reeds gemeenskaplike vriende het met huidige vriende.

Die vriendvoorstelfunksie word genoem Quick Add.

Dit is onduidelik hoeveel gemeenskaplike vriende ‘n gebruiker met ‘n tiener in gemeen sal moet hê om op hul Quick Add-lys te verskyn, maar Snapchat sê dit sal help om te verseker dat gebruikers mekaar werklik in die werklike lewe ken. Die platform beplan ook om nuwe ouerbeheerinstrumente by te voeg, waarna dit verlede jaar aangedui het, wat “ouers meer insig bied in met wie hul tieners praat”, terwyl tieners steeds ‘n gevoel van privaatheid laat hê.

Laat jy toe dat jou kind Snapchat gebruik? Volg ons Facebookblad hier en praat saam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.