Ware verhaal van ’n vreemde verdwyning – deel 6

Ware verhaal van ’n vreemde verdwyning – deel 6

Ware verhaal van ’n vreemde verdwyning – deel 6

Het jy al gehoor van, of weet jy van iemand wat spoorloos verdwyn het? Daar is baie gevalle regoor die wêreld van mense wat net spoorloos verdwyn en nooit weer opgespoor word nie.

Spoorlose verdwyning van Lauren Spierer

Lauren Spierer, gebore op 17 Januarie 1991, is ’n Amerikaanse vrou wat vermoedelik dood is nadat sy op 3 Junie 2011 verdwyn het. Destyds was sy ’n 20-jarige student aan die Universiteit van Indiana. Haar verdwyning het wêreldwye persdekking gekry en bly onopgelos.

Spierer het verdwyn na ’n aand by ’n kroeg in Bloomington, Indiana. Sy is laas gesien waar sy in die straat op pad huis toe geloop het. Spierer is na 04:30 nooit weer gesien nie.

’n Paar ure later het Spierer se kêrel, Jesse Wolff, ’n SMS-boodskap vir haar gestuur. Hy het ’n antwoord van ’n werknemer by ’n kroeg ontvang. Wolff het Spierer as vermis aangemeld.

In Augustus 2011 het die polisie ’n nege dae lange soektog vanaf die stortingsterrein in Sycamore Ridge, Pimento begin om vir leidrade in die verdwyning te soek. Die Bloomington-polisie, die Indiana-universiteitspolisie en die FBI het aan die soektog deelgeneem. Vanaf 24 Mei 2013 het ondersoekbeamptes 3 060 wenke, waarvan 100 in die eerste helfte van 2013 ontvang is, oor die verdwyning van Spierer ontvang.

’n Aantal teorieë oor wat die aand met Spierer gebeur het, het na vore gekom. Spierer se ouers glo hul dogter is dood. Nege jaar later is daar nog steeds geen nuwe inligting oor Spierer se verdwyning nie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *