August 4, 2021

Jy en jou bra

Van puberteit tot swangerskap tot menopouse met jou bra. Hier is alles wat jy van jou bra moet weet.

Ons vroue dra byna elke dag ’n bra, maar dit is maklik om die belangrikheid daarvan  as vanselfsprekend te aanvaar. Dit ondersteun ons borste, beperk ons ​​risiko vir plooie, help ons om gemaklik te voel en, met die regte een, ons sexy te laat voel – daarom is dit belangrik dat ons sorg dat ons die regte een in verskillende lewensfases dra.

Voor puberteit

Dit is algemeen vir meisies so jonk as sewe jaar oud om ’n borsknop agter die tepel te ontwikkel. Dit kan soms hard voel, maar dit is nie rede tot kommer nie en dit is nie nodig dat die meisie ’n bra hoef te dra nie.

Tydens puberteit

Gedurende puberteit is dit belangrik om ’n sagte bra te dra wat kan aanpas namate die borste groei. Dit hoef nie sterk te ondersteun of onderbedraad te wees nie, aangesien die borste voortdurend verander.

Tydens menstruasie

Gedurende puberteit is dit belangrik om ’n sagte bra te dra wat kan aanpas namate die borste groei. Dit hoef nie sterk te ondersteun of onderbedraad te wees nie, aangesien die borste voortdurend verander.

Sommige vroue ervaar gedurende hul menstruasie merkbare veranderinge in hul borste, soos gevoeligheid en swelling. Dit is soms nodig om ’n tydelike bra te hê wat effens groter is om jou borste behoorlik te midde van menstruasie te ondersteun.

As jy swanger is

Tydens swangerskap swel die borste ter voorbereiding op borsvoeding. Swanger vroue moet dit oorweeg om na drie tot vier maande in die swangerskap ’n nuwe, groter bra te kry en voorbereid te wees om dit weer aan die einde van die swangerskap te verander as die borste aanhou groei.

Terwyl jy borsvoed

Vroue het ’n gepaste bra nodig terwyl hulle borsvoed, wat ruimte bied vir breast pads indien nodig, sag is teen seer tepels en vel en maklik verwyder kan word.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *