September 24, 2021

Ware verhaal van ’n vreemde verdwyning

Het jy al gehoor van, of weet jy van iemand wat spoorloos verdwyn het? Daar is baie gevalle regoor die wêreld van mense wat net spoorloos verdwyn en nooit weer opgespoor word nie.

Een so ’n geval is dié van Rhianna Barreau, wat in 1992 spoorloos verdwyn het uit haar huis in Morphett Vale, Suid-Australië. Die dag van 7 Oktober het vir die 12-jarige Rhianna soos enige ander dag begin. Sy het planne gehad om na die nabygeleë winkelsentrum te stap om ’n Kersfeeskaart vir ’n penvriend in Amerika te koop.

Rhianna het een ​​van Australië se mees verwarrende onopgeloste raaisels geword. Rhianna se ma, Paula Barreau, het die oggend om 08:30 die huis verlaat om te gaan werk. Dit is die laaste keer wat sy haar dogter lewendig gesien het.

Stap na winkelsentrum

Morphett Vale is ’n besige voorstad en Rhianna se ma was nie te bekommerd oor haar dogter wat alleen na die winkelsentrum loop nie. Die hele dag is Rhianna se bewegings deur ’n aantal individue waargeneem. Luidens berigte het sy omstreeks 10:30 die huis verlaat, vermoedelik om na die winkelsentrum te stap. Volgens die rekords het sy die kaart om 11:19 in die Reynella-winkelsentrum gekoop en is later gesien hoe sy deur Hoërskool Morphett Vale en Stanvac Primêre Skool se gronde stap.

Nêrens te vind nie

Haar ma het omstreeks 16:10 by die huis gekom. Die deur was gesluit en ’n televisie was in een van die kamers aan. ’n Langspeelplaat het op die sitkamermat gelê, asof dit gespeel is en sorgeloos daar neergegooi is. Die belangrikste is dat die Kerskaartjie wat Rhianna so graag wou koop, op die tafel gelê het, wat beteken dat sy die middag op ’n sekere tydstip teruggekom het.

Rhianna was nêrens te vinde nie. Geen van haar persoonlike besittings het vermis geraak nie. Paula het haar dogter se vriende gebel, aan die bure se deur geklop, en teen 18:00 was sy paniekbevange en het  Rhianna as ’n vermiste persoon aangemeld.

$1 Miljoen beloning

Meer besonderhede van Rhianna se bewegings daardie dag het aan die lig gekom, maar selfs na ’n $1 miljoen beloning aangebied is en 1 000de ure se ondersoek, is niks gevorder in die amper 28 jaar nie.

Die omstandighede oor haar verdwyning is deur die polisie as verdag beskou omdat iemand in die klein gemeenskap haar sou sien indien sy êrens heen geloop het. Bure het ook geen geluide of enigiets verdag by die Barreau-huis gehoor nie.

Nie sy of haar liggaam is ooit opgespoor nie.

Rhianna sal Oktober vanjaar 28 jaar vermis wees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *