Maths Made Fun in Grade 1

’n Angs vir wiskunde kan ’n knellende uitwerking op kinders se selfvertroue en leerpotensiaal hê. Dit kan uiteindelik selfs hul loopbaankeuse beperk. Die blootstelling aan basiese syfervaardighede op ’n vroeë ouderdom en die onderrig van wiskunde op ’n manier wat jong leerders aangryp, kan ’n lang pad van vrees vir getalle  voorkom.


Op grond van die CAPS-kurrikulum, bied die Nuwe Alles-in-Een-wiskunde Pret in Graad 1-werkboek aan ouers en opvoeders ’n stap-vir-stap wiskunde-hulpbron vir die hele skooljaar. Oefenbladsye bevat die basiese beginsels wat kinders nodig het om maklik te kan onthou, werkkaarte skep kreatiewe denke en probleemoplossing en volkleurspeletjies help om vaardighede te bevorder.

Hierdie werkboeke is ’n noodsaaklike bron vir die klaskamer sowel as tuis en is beskikbaar in Engels en Afrikaans.

Jy kan hierdie boek by www.bestbooks.co.za kry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: