September 16, 2021

Daaglikse betogings ruk TVET-kollege

NEHAWU het vanoggend 20 Februarie 2019 op ’n nasionale vlak ’n beskermde protesaksie georganiseer en uitgevoer.

Sedert Donderdag verlede week het studente en dosente van verskeie TVET-kolleges in Kimberley elke dag by verskeie TVET-kolleges geprotesteer. ’n Interdik teen ’n handvol van die studente en dosente is gister in die hooggeregshof goedgekeur wat die respondente verhoed om in protesaksies teen TVET-kolleges deel te neem of  aan te hits.  “Die gereelde protesaksies het veroorsaak dat nasionale eksamens nie kan voortgaan nie en nou ly ons studente daaronder.  Ons het van verlede week Donderdag elke dag protesaksies by verskeie TVET-kolleges in Kimberley, asook voor die kantoor van TVET-kolleges in die Noord-Kaap ervaar,” het een van die werkers voor die kantoor van TVET-kolleges in die Noord-Kaap aan FiND iT gesê.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *