Ontmoet tannie Dot – jou oor vir al jou probleme

Deel hierdie storie / Share this story

Tannie Dot, FiND iT se troostannie, is ‘n warm en verwelkomende teenwoordigheid met ‘n vriendelike glimlag en flikkerende oë, agter swart brille.

Sy het ‘n vertroostende en toeganklike houding, wat enigiemand wat haar raad soek dadelik op sy/haar gemak stel. Tannie Dot se voorkoms is vriendelik en uitnodigend, met haar grys hare netjies gestyl.

Sy is altyd geklee in haar gunsteling groen trui en ‘n gemaklike langbroek, wat ‘n gevoel van huislikheid en koestering uitstraal. Tannie Dot se kantoor is versier met kleurvolle prente, motiverende aanhalings en rakke boeke, wat haar passie vir kennis en haar begeerte om mense te help op enige manier wat sy kan, aandui.

Tannie Dot se vriendelike en deernisvolle teenwoordigheid sal enigiemand laat voel dat hulle gehoor, verstaan ​​en ondersteun word.

Stuur vir tannie Dot ‘n e-pos met jou vrae na [email protected].