New Zealand Rugby (NZR) en hul groot globale borg, AIG, het vandag aangekondig dat hul paaie gaan skei

In ’n vroeë ondertekening van hul voorneme om nie hul borgskap na 2021 voort te sit nie, het Mark Robinson, uitvoerende hoof van die NZR, gesê die internasionale versekeringsreus gee albei organisasies ruim tyd om voor te berei op nuwe geleenthede in die toekoms.

Voordelige kommersiële vennootskap geniet

‘’Ons het ’n baie suksesvolle en wedersyds voordelige kommersiële vennootskap geniet wat beide AIG en NZR gehelp het om ons onderskeie handelsmerke op die wêreldverhoog te versterk.’’

Teenwoordigheid van rugby in nuwe en groeiende markte kweek

Deur hierdie vennootskap kon NZR en die ses nasionale spanne wat deur AIG geborg word, die teenwoordigheid van rugby in nuwe en groeiende markte kweek, met geleenthede om in nuwe gebiede te speel en ons spanne aan nuwe ondersteuners oor die hele wêreld voor te stel.

AIG was ‘n besonderse vennoot

 “Langdurige kommersiële vennootskappe soos hierdie is ongewoon, en die voorsieningstyd beteken dat NZR baie goed geplaas is om nuwe borge te lok,” het Robinson gesê. AIG was ’n besonderse vennoot, nie net vanweë hul teenwoordigheid aan die voorkant van die skatryk swart trui nie, maar ook omdat hulle ’n toonaangewende stem was oor sosiale kwessies wat vir NZR en ons atlete die beste is.

Veldtogte het al heelwat lof ontvang

“Ons is trots daarop dat die Nieu-Seelandse rugbyspelers die gesigte van hul #EffortisEffort- en #DiversityIsStrength-veldtogte was, wat positiewe sosiale boodskappe en gelykheid op en buite die sportveld bevorder. Sulke veldtogte het al heelwat lof ontvang, onder meer as erkenning tydens gesogte internasionale reklameplegtighede soos Cannes en die Clio-toekennings in New York,’’ verklaar Robinson.

Ons bedank New Zealand Rugby

Daniel Glantz het gesê: “Ons bedank New Zealand Rugby vir hul vennootskap en is trots op ons vele prestasies saam. Die personeel en spelers van New Zealand Rugby het gedurig ’n verbintenis tot uitnemendheid op en van die veld getoon, wat albei ons handelsmerke versterk het en rugby-ondersteuners regoor die wêreld geïnspireer het. ”

Die beëindiging van die borgskap van AIG is tans geskeduleer vir die einde van 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The maximum upload file size: 10 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

%d bloggers like this: