Patrick Dempsey is ‘People’-tydskrif se ‘2023 Sexiest Man Alive’

Deel hierdie storie / Share this story

LEES OOK: Eienaars van luuksemotors in Kaapstad verwyder nommerplate om verkeerskameras te vermy

Patrick Dempsey is deur People-tydskrif as 2023 se Sexiest Man Alive aangewys. Die 57-jarige het die bynaam “McDreamy” gekry vir sy bekendste rol as neurochirurg Dr. Derek Shepherd in die jarelange mediese drama Grey’s Anatomy.

Sy aanwysing as die wenner is tydens die Dinsdagaand-episode van Jimmy Kimmel Live aangekondig. 

Dempsey, wat die titel by Chris Evans oorneem, het gesê: “Ek was heeltemal geskok, en toe begin ek lag, soos, dit is ‘n grap, reg? Ek was nog altyd die strooimeisie!” Hy voeg by: “Dit is lekker om die erkenning te hê, en dit gee my die platform om dit vir iets positiefs te gebruik.”

Benewens toneelspel, is Dempsey ook by motorsport betrokke en het hy aan byeenkomste soos 24 Hours of Le Mans deelgeneem. Hy het ook die Dempsey-sentrum gestig ter ere van sy oorlede ma om kankerpasiënte en hul geliefdes te ondersteun, volgens People.

#PeopleMagazine #SexiestManAlive #PatrickDempsey #Afrikaans #Nuus

Bronne gebruik: News24; USA Today; Variety.