Vreemdelinge maak bruid se binnelandse sake-troue ekstra spesiaal in Kaap

Terwyl hy gewag het vir sy bruid, kon hy ‘n harde brul van ‘n skare, wat al hoe harder geword het, hoor.

Kaapstadse vreemdelinge maak bruid se binnelandse sake-troue ekstra spesiaal

Kaapstadse vreemdelinge maak bruid se binnelandse sake-troue ekstra spesiaal foto: MSN

’n Paartjie van Kaapstad het onlangs die liefde van Suid-Afrika gevoel nadat ‘n skare vreemdelinge vir hulle gejuig en gesing het na hul troue by binnelandse sake in Wynberg, Wes-Kaap.

Nina Steininger (50) en Mark Collins (53) van Kaapstad het op 22 Julie by die Wynberg-tak van binnelandse sake, wat in die Maynard Mall geleë is, getrou.

Die egpaar wou die troue klein en intiem hou, maar het ‘n wonderlike verrassing in die vorm van singende Suid-Afrikaners gekry wat hulle aanmoedig en ondersteun.

Collins was eerste by die kantoor van binnelandse sake en het aan IOL vertel dat hy ‘n skare kon hoor wat sy bruid vergesel.

“Al die skoonmakers en die res van die skare het begin sing ‘dis jou troue’ terwyl sy deur die winkelsentrum gestap het. Dit was mooi. Dit was so ‘n opbouende dag. Dit is iets wat ons nie verwag het nie. En toe ons klaar was, het al die taxi’s getoet en ons ook aangemoedig. Dit was so ‘n lekker dag saam met baie goeie mense. Ons het gedink dit sou baie low-key wees – gaan na binnelandse sake, teken die huweliksregister en gaan dan na die na-partytjie, maar die mense het eintlik die geleentheid gemaak,” het Collins aan IOL gesê.

Steininger het vertel hoe die mense wat by binnelandse sake en buite die winkelsentrum in die ry gestaan ​​het, saam met haar foto’s laat neem en haar gelukgewens het.

“Gewoonlik was ek nie bewus daarvan dat mense in jeans en goed trou nie. Ek het my trou-uitrusting aangetrek, want ek het gedink ons ​​sal dadelik daarna gaan middagete eet. My gesin het gekom en ons parkeer toe naby die Maynard Mall-ingang waar die taxi’s is. Ek klim uit die kar in my trou-uitrusting en ewe skielik juig mense. Om by binnelandse sake uit te kom, moet jy tot by die agterkant van die winkelsentrum stap. Toe ek by die winkelsentrum instap, het almal, selfs die skoonmakers, met hul besems geslaan en vir my gesing. Mense het na my toe gestap en my omhels. Almal het om my gedans. Dit was soos ‘n troumars op pad na binnelandse sake. Toe ons klaar was, was dit dieselfde. Ek bedoel jy kon dit nie georkestreer het nie. Hierdie mense het my nie geken nie, maar was so bly vir my. My familie was verstom en het gesê dit was die beste deel van die troue,” het Steininger aan IOL vertel.

“Ek het regtig Suid-Afrikaans gevoel,” het sy bygevoeg.

Bronne: MSN, The South African, IOL

Volg FiND iT se Facebookblad hier en klik hier om ons app af te laai. Klik hier vir vandag se nuutste nuus. As jy Afrikaanse Nuus op die Moya App wil lees, volg die skakel

Lees ook: Saamgegroeide tweeling met gedeelde skedel suksesvol in Brasilië geskei

Skrywer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.