Gautengse bestuurder gee ‘wilde verskoning’ vir 215 km/h

Die man agter die stuur het aan die beamptes gesê hy ‘probeer om kapers te vermy’ – maar hulle het hom nie geglo nie.

Gautengse bestuurder gee 'wilde verskoning' om 215km/h te ry

Gautengse bestuurder gee 'wilde verskoning' om 215km/h te ry foto: Canva

’n Motoris van Gauteng is die naweek gearresteer nadat hy teen ’n skrikwekkende spoed van 215 km/h op die N1-Suid gery het.

Sy “wilde verskoning” het egter nie verkeersbeamptes beïndruk nie. Nadat die owerhede daarin geslaag het om die spoedvraat in te haal, is hy uitgevra oor sy besluit om teen byna dubbel die maksimum spoed te ry.

Die man agter die stuur het aan die beamptes gesê hy “probeer om kapers te vermy,” maar hulle het hom nie geglo nie.

Die Mercedes Benz-eienaar is in hegtenis geneem. Hy staan ​​nou tereg op aanklagte wat verband hou met roekelose en nalatige bestuur, met ‘n alternatiewe aanklag van oorskryding van die voorgeskrewe maksimum snelheidsgrens van 120 km/h op ‘n snelweg.

“’n 41-jarige is gevang waar hy in ‘n silwer Mercedes Benz G63 teen 215 km/h op die N1-Suid met ‘n voorgeskrewe maksimum spoedgrens van 120 km/h gejaag het. Die spoedvraat is by Sinoville-polisiestasie aangehou.”

“Die bestuurder het beweer dat hy met sy inhegtenisneming van kapers probeer wegkom het. Buitensporige spoed dra aansienlik by tot die hoë aantal padsterftes in die provinsie. Ons doen ‘n beroep op bestuurders om by die algemene spoedbeperking op Gautengse hoofroetes te hou om lewens te red,” het Sello Maremane, Gautengse verkeerspolisiewoordvoerder, gesê.

Bronne: MSN, The South African, Tribune South Africa

Volg FiND iT se Facebookblad hier en klik hier om ons app af te laai. Klik hier vir vandag se nuutste nuus.

Lees ook: Olifantbul gooi kar in sloot by Hluhluwe Imfolozi

Leave a Reply

Your email address will not be published.