Elon Musk waarsku oor afleggings in eerste ontmoeting met Twitter-werknemers

Hy het ook sy voorkeur om vanuit ‘n kantoor te werk bekendgemaak, “tensy iemand uitsonderlik is”.

Elon Musk dui op afleggings in die eerste ontmoeting met Twitter-werknemers

Elon Musk dui op afleggings in die eerste ontmoeting met Twitter-werknemers foto: BBC

Elon Musk het in ‘n vergadering met Twitter-werknemers te kenne gegee dat moontlike werkbesnoeiings moontlik is as sy oornamebod van $44 miljard (£35,8 miljard) vir die sosialemediamaatskappy suksesvol is.

Hy het ook onderwerpe soos afstandwerk, vryheid van spraak en potensiële buiteaardse lewe aangespreek.

Musk het vir die eerste keer met personeel gepraat sedert hy sy bod vir die firma in April gemaak het.

Hy het gesê hy kan die transaksie laat vaar as hy nie inligting oor vals rekeninge kry nie. Tydens ‘n video-oproep met Twitter-werknemers Donderdag het Musk gesê afleggings by Twitter hang af van die maatskappy se finansiële situasie.

“Die maatskappy moet wel gesond word. Op die oomblik oorskry die koste die inkomste,” het hy gesê. Hy het egter bygevoeg: “Enigiemand wat … ‘n beduidende bydraer is, moet niks hê om oor bekommerd te wees nie.”

Hy het ook sy voorkeur om vanuit ‘n kantoor te werk bekendgemaak, “tensy iemand uitsonderlik is”.

Hy het egter nie ‘n opdatering oor oornamebesprekings verskaf nie en Twitter-werknemers het hul teleurstelling oor Musk se siening oor die besigheid en werknemersvergoeding op ‘n interne kommunikasiekanaal gelug.

Musk, wat die baas is van elektriese voertuigvervaardiger Tesla en vuurpylmaatskappy SpaceX, het ook die moontlikheid van lewe buite die aarde bespreek, hoewel hy gesê het dat hy nie “werklike bewyse van vreemdelinge” gesien het nie.

“Kan ons na ander sterrestelsels reis en kyk of daar uitheemse beskawings is?” het hy gevra en bygevoeg dat die platform “beskawing en bewussyn” kan help.

Bronne: BBC, CNN

Volg FiND iT se Facebookblad hier en klik hier om ons app af te laai. Klik hier vir vandag se nuutste nuus.

Lees ook: Kim Kardashian het glo Marilyn Monroe se rok beskadig

Leave a Reply

Your email address will not be published.