April 19, 2021

Wanneer kan ek my babadogtertjie se naels begin verf?

Die eeueoue vraag is egter, is dit veilig om ’n baba se naels te verf en wanneer is die regte ouderdom om te begin?

Wanneer kan ek my babadogtertjie se naels begin verf?

Wanneer kan ek my babadogtertjie se naels begin verf?

Die verf van jou dogtertjie se naels kan ’n baie goeie bindingservaring vir beide mamma en dogter wees. Buitendien, watter dogtertjie wil nie soos mamma wees nie? Die eeueoue vraag is egter, is dit veilig om ’n baba se naels te verf en wanneer is die regte ouderdom om te begin?

Oud genoeg

Die meeste ma’s verkies om te wag totdat hul dogters oud genoeg is om te vra om haar naels te laat verf, wat ongeveer twee tot drie jaar oud is. Sommige mammas begin so jonk as wat hulle lus het, en gebruik gewoonlik slegs naellak wat afskilfer.

LEES OOK: Sarah Everard se oorskot in sak gekry

Wetenskaplikes en kenners stel voor dat jy nie jou baba se naels verf voordat sy agt maande oud is nie. Met ’n veilige naellak kan jy jou baba se naels begin verf as sy ophou om dit in haar mond te sit. Dit is gewoonlik ongeveer agt maande vir toonnaels en tussen 18-24 maande vir vingernaels. Ouers moet ‘n nie-giftige, chemikalievrye naellak kies, net vir babas en kinders om so veilig as moontlik te wees.

LEES OOK: Rower met speelgoedgeweer regtig geskiet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: