April 19, 2021

Een dood, vier beseer toe motor rol

LADYSMITH. – ’n Vrou het noodlottige beserings opgedoen en vier ander is beseer nadat ’n voertuig gisteroggend op die N3 ongeveer 8 km vanaf die Bergville Toll Plaza in Ladysmith gerol het.

Toe ER24-paramedici omstreeks 11:30 op die toneel aankom, het hulle ’n dokter gevind wat sommige van die pasiënte help. Na wat verneem word, het die dokter verbygery toe hy op die ongelukstoneel afgekom het. By verdere ondersoek het paramedici ’n man gesien wat ongeveer 15 m van die voertuig af gelê het. Sy het geen tekens van lewe getoon nie en paramedici het haar op die toneel dood verklaar.

Drie pasiënte het ligte beserings opgedoen en is privaat na die Ladysmith-hospitaal vervoer. ’n Ander pasiënt het matige beserings opgedoen en is op die toneel deur ’n ander mediese diens na die hospitaal vervoer.

 Presiese omstandighede oor die voorval is nie bekend nie, maar plaaslike owerhede was op die toneel vir verdere ondersoek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: