September 16, 2021

Baba tydens geboorte onthoof

’n Span dokters in Brasilië word nou vir nalatigheid ondersoek nadat ’n baba tydens natuurlike geboorte onthoof is. Die baba se kop het na bewering uit die ma, in die suster se hand en toe op die vloer geval terwyl die liggaampie in die ma agtergebly het.

Mediese kundiges van die hospitaal staan ​​tereg op beskuldigings dat hulle ’n 26-jarige swanger ma gedwing het om natuurlik geboorte te skenk, alhoewel ’n keisersnee nodig was.

Die ma was vroeër die dag by ’n ander hospitaal wat haar verwys het om ’n keisersnee te ondergaan. By haar aankoms by die tweede hospitaal het die personeel die brief van die eerste hospitaal en die vrou se vriendin, wat vir hulle gesê het van die keisersnee, geïgnoreer.

Na bewering het die dokter so hard gedruk dat die baba se kop in die verpleegster se hand en toe op die vloer geval het. Hulle het glo eers daarna geopereer om die res van die liggaam te verwyder.

Hoewel een mediese deskundige beweer die kind was reeds dood voor die bevalling, het die ma aan die polisie gesê die baba se hartklop is twee keer in die tweede hospitaal opgespoor. Die eerste keer het die verpleegsters dit opgespoor toe die vrou by die hospitaal aankom en die tweede keer tydens die geboorte.

’n Polisieondersoek na die saak duur tans voort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *